vad händer nu?

Jag tänker på det varje dag, vad som ska hända nu, vad händer till hösten ? sommaren vet jag - jobba , jobba, jobba. men sen då? efteråt ?  det är så mycket som jag vill göra, så många ställen som jag vill åka till och den chansen kommer nu!!  och jag har pengar och tid, frågan är bara med vem?

Det är en massa måsten tycker jag. Man ska hinna träffas varje dag, man ska ringa varje dag, man ska vara med på allt och man ska aldrig sova, för sova kan man göra sen..men vad gör man när dagarna känns jobbiga bara för att man är trött? sova kanske? men sova får man ju inte göra, det är ju förbjudet. om man sover missar man allt det roliga som händer. Precis som att livet hinner i kapp och man bli kvar ensam.

Det är fan inte lätt alltså...

Nu ska jag SOVA för min dag börjar 05.30 i morgon... och ikväll kommer Sara hem :) jippie.

Sov så gott


Äntligeeen

Imorgon är dagen som man har längtat efter såå länge! ända sen man började 7an tror jag tamejfan.
imorgon har jag gått ut mina 12 långa år i skolan.. mitt liv har ju varit i skolan, ALLTID i skolan. Nu har man ingenting att återvända till, bara jobb !

Den här veckan och förra veckan har varit tunga, jäävligt mycket fest, men det har även varit sjukt roligt.
Förra onsdagen hängde vi några hos Ida och drack lite och bara pratade... på Torsdagen var det klassfest hos Malin J, jävligt roligt. kvällen avslutades på Uddeen förstås OCH med en korv såklart.
Fredagen var det studentskiva på tallkotten, jävligt kul med bra stämning. Grace var också jävligt roligt, träffade roligt folk och fick mig ett hångel med Idol-cissi, har fan aldrig varit nöjdare...

I måndags var det klassfest på Udden, korvgrillning och sprit drickande! :D kvällen avslutades med en korv såklart ! Tisdagen var det klassfest på Kåren/Stuk. mycket trevligt... kvällen avslutades med en korv haha  :)

Nu är jag spyless på att supa men ska ändå ge så jävla mycket järnet i morgon, ska vara full från klockan 9 på morgonen tills sent på natten! :)


Nu ska jag iväg och glutta på alla snygga balrudar och balgrabbar! :D



FÖR JAG SKA TA STUDEEEENTEEN!! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

RSS 2.0