Blondinbella

 Något jag inte förstår är hur folk ids gå in och störa sig på personer som t.ex. Blondinbella  - som dessutom måste vara Sveriges smartaste person. Alla klagar direkt hon skriver något "provocerande" i sin blogg vilket hon gör typ i alla inlägg, ändå är det typ alltid 200pers (säkert flera hundra mer) som kommenterar och berättar för henne hur hatad hon är.
Det roliga är att hon vet ju om det och har en skön självdistans OCH  hon tjänar stora pengar på att få folk att reagera och kommentera. Hon kommer komma långt i livet.
Haha låter som en medelålderstant som är sugen på att vara ung igen.

Nu till något mycket intressantare...

Idag mina vänner har jag:
varit arg på Tobbe för att han vill vakna före väckarklockan ringer, 06.45 är han klarvaken och vill stiga upp = jag får damp och vill gråta.
Varit på en långmorgonpromenad som vanligt, skillnaden idag var att jag var pigg som fan och ville jogga sista biten hem = har typ aldrig hänt i världshistorien.
Lagat kycklingsallad.
Läst bloggar
Jobbat
från 13.30 - 21.00.
Hämtat min särkamera + väska  hos Linn = kameran var såld till Rolf.
Sytt in en kjol , äntligen och jag gjorde det heelt själv = en bragd.
Missat desperate och christine för att pappa tittade på fotboll i mitt rum = DOU (som han säger i simpson)

Jaa ungefär så, har inte hunnit så mycket helt enkelt.
Nu är jag trött som fan. Börjar 10.30 i morgon så jag ska ta och skriva lite i alla mina "böcker" (Träning, vardag och köp - bok), sen ska jag sova. åh vad skönt det ska bli.

Imorgon är det valborg så då drar vi på storkovan och grillar, jag är taggad och beredd och då blir det alltid fiasko.


♥ köss på er


Beach 08 here I come

ojoj vad dålig jag är på att uppdatera denna blogg men jag har fan inte haft "tid" (ursäkternas ursäkt). Har hur som helst jobbat hela helgen och inte gjort så mycket mer, var på stan på Torsdagen och köpte lite kläder, höhö kan fan inte hålla mig. 
Igår var vi hursom helst ut, förfesten började hos någon kille (kommer itne ihåg namnet) på Porsön, sen var det Magma som vanligt och musiken sög som vanligt kaninballe, man är typ sugen på att ta med tomater och slänga på Djn. Jag tror att massor av människor håller med mig.

Idag har det varit en bakisdag, jag och Tobbe vaknade typ 1 och gick upp och åt frukost sen gick vi och la oss igen och sov till kl.4, en jävligt skön dag helt enkelt. Jag kände mig inte så bakis idag så det blev lite träning också.
Hela den här helgen har fan varit småätandets helg, jag har fan inte kunnat hålla fingrarna borta helt enkelt.

MEN imorgon gott folk då har jag bara 4 veckor på mig att "fitta" till mig så det blir tamejfan håårdträning tills dess och jag ska försöka vara duktig och flitig, alla pass jag går på och allt jag gör som heter träning ska jag göra till 110% , inga morgonpromenader ska skippas och jag ska äta nyttigt. GAH det kommer bli hårt det här men fyyfan vad jag ska känna mig nöjd sen när beachsäsongen kommer igång, det blir fan ingen vass för mig iår ;)


Nu ska jag gå och äta rulltårta med familjen, haha IMORGON som sagt.


vi är på vääääg

Idag har jag och Linda varit och köpt interrail biljetten, det gick bra förrutom att tjejen på resebyrån var nybörjare och nervös och gjorde fel typ 3 ggr och var tvungen att ringa till SJ för support. Det gick hur som helst bra så nu är vi fan i mig på väg, nu är det fan på riktigt.. gosh!

På tal om ingenting...
Finns det något mer irriterande än en morgonpigg människa?  Tobbe måste nog vara världens morgonpiggaste människa, i morse hade vi ställt klockan på 07.30 och då skulle vi vakna och stiga upp på en promenad men han vaknar 06.45 och är pigg, slår på tvn på högsta nivå och tänker inte ett dugg på att jag ligger och ojar mig brevid. Så JÄKLA irriterande, vem vill stiga upp 1 timma för tidigt? Såklart kan ju jag inte somna om fastän jag är trött som aldrig förr.
Halv åtta tvingades jag iaf upp på våran rutin morgontur, det gick bra. Turen slutade efter 1h och 25 minuter - typ rekord.

Annars har det inte hänt ett skit, tittade efter skor på stan i typ 15 minuter, hittad en fin rosa sjal på Kupan.

Kommer just hem efter ett axlar o ryggpass som gick sådär, båda var trötta och oinspirerade men det gick vägen tillslut, halleluja.

Nu ska jag till Sara och titta på den nya serien på 5an "Frusna män söker kärlek", det kommer säkert bli min favorit serie haha, jag gillar såna töntserier som typ : Bonde söker fru , Ensam mamma söker m.m.




Singstarkväll och huvudvärk

åh gah min skalle gör såå fantastiskt ont idag.
Kvällen igår började hos Linn, Simonne fyller 20 år idag så vi passade på att dra en ferre igår. Det blev lite singstar som jag faktiskt inte vann en enda gång i och jag brukar fan vara bäst på det. Jag förlorade tillochmed i "fångad av en stormvind" jävla skit.
Sen snek vi förbi alla i kön (pga.Ida) och hade en trevlig kväll på magma, när klockan började bli mer och min fyllla började släppa kände jag vilken jävla huvudvärk jag hade. Jag ville bara dö och huvudet höll på att sprängas. Jobbigt liv.

Åkte hursomhelst hem med Linn vid 02.30 tror jag, Tobbe bjöd på taxin för att jag pank som en kyrkråtta pga. taxifärden in till stan som jag (!!!) var tvungen att betala, 150 jävla spänn åt satan.
Aja life goes on.

Idag har jag sovit till typ 12 eller halv 1 har ingen riktig koll, skulle egentligen följa med mina kära vänner på äventyr men min skalle är fortfarande ond så jag bestämde mig för att stanna hemma och titta på körslaget istället - ett mycket bra program enligt mig.
Är så sjuuuukt sugen på MAX mat så att jag håller på att dö men jag ska inte synda, jag ska hålla mig och bita i det sura äpplet istället , vill man vara fin får man lida pin.

Nä nu ska jag gå och titta på Desperate housewife reprisen. Köss

Solig grillkväll

image59



Sitter hos Sara och småtittar på Talang 08,såg just en svin söt 5 åring som var skit bra på att rocka rockring.
nu tittar vi på nån jävla cowboy wannabe,bea sa nyss : - ååh gud tänk om det där vore nåns pappa.
hennes största mardröm.

Dagen har spenderats på stan med Sara, det blev mat på stammisstället Deli dinner som vaaanligt, tyvärr är det så att deras mat är den bästa. Sen blev vi sjukt sugna pga. det soliga vädret att dra en grillkväll med korv på Sara o stefans bakgård, så vi planerade allt, köpte korv och köpte några cider. Såklart är ju grillplatsen översnöad och inplastad så våra planer blev förstörda. bittert.
Nu sitter vi här 4 tjejer och smådricker nåra cider och tar det allmänt lugnt.

Hittade en rolig bild på Saras dator som jag känner för att ladda upp.


På fel sida av sängen.

Imorse var jag fan sur som en get på morgonen, vaknade 07.30 av att Tobbe hade ställt mobilen på väckning ,eftersom att jag ligger längst ut så måste jag gå upp (ja,han har mobilen så långt bort så att man måste stiga upp ur sängen) och stänga av alarmet, tog mobilen och kastade den på honom (mitt morgon humör är fan inte att leka med) somnade iallafall om och vi snoosade tills klockan var 9 och då hade han panik och tyckte att vi skulle stiga upp direkt! jag kände för att fejka en sjukdom eller ett brutet ben.

Det blev iallafall den vanliga morgonpromenaden, vi tog en tripp runt travbanan och förbi kvarnträsket och hela baletten, den rutten gick på ungefär 1h och 15 minuter. Så jäkla skönt, solen lyste och allt var bara allmänt skönt och ett plus i kanten är ju såklart att frukosten smakar så psykt gott efter en morgonpromenad, prova vettja.

Nu sitter jag med 1 kilo hårfärg som strax ska tvättas ut , vet inte riktigt när men det är väll om några minuter skulle jag tippa på. Det blir iallafall mörkbrunt som vanligt, jag vågar fan inte ljusa upp håret för jag kommer se ut som faán själv då.
Senare ska jag o Linda gå och köpa Interrail kortet så att det är gjort, det känns skönt då slipper man tänka på det nå mer.  På Lördag är det prick 5 veckor kvar tills vi ska åka, shit pommes!

nää nu är klockan tio i på toan så jag ska nog gå och tvätta ur färgen.


NJUT AV VÄDRET ERA SMÅ BLÅMESAR!

Pjamas i Ztv



Hahaha Peter Magnusson i Pjamas som gick på ztv förr i tiden, så jäkla kul han håller på att bajsa ner sig.

-Faaan nu är det försent.

Lindihopp

jahapp gott folk idag kunde jag inte hålla mig nå mer från att träna så idag for jag till inpuls och körde lite armar och mage och det var såå skönt, undra om jag har gjort mitt livs största misstag idag för nu blir jag säkert sjukare.
Var helt hundra på att jag skulle vara sjuk idag också men i morse vaknade jag utan variga lungor så då kändes det okej att träna.

Igår var det sista Lindihopp kursen så nu är jag typ ett proffs på Lindihopp (öh?), det känns faktiskt ganska trist att det är slut nog för att det bara var en snabbkurs men alla som var på kursen var så sköna så lite trist känns det ju.
Gårdagen blev en lång och tung dag, dansade från 10-15 sen var jag tvungen att skynda mig till jobbet och börja jobba 15.30 - 22.00 jag kände mig sjuk och sliten som en häst.



Här har ni en försmak på hur lindihopp ser ut, många har nog aldrig ens hört talas om lindihopp men här har ni svar på tal. Vi dansar dock inte såhär snabbt och bra haha fyfan vilken energi människorna har helt sjukt!


Pizza eller hamburgare

nu mina vänner............

Haha blev så sugen när jag hittade denna roliga sak på Lindas blogg. stå ut eller tjut.

Smeknamn: Alex, Allie och nåre fler oseriösa.
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Blå/gröna
Beroende av: Träning, Mina vänner, ensamhet (härmar Linda).
Hur mycket smink använder du dagligen?: Foundation , rough, mascara tyyyp
Vad har du ätit idag? : havregrynsgröt, en macka med kalkon, naturgodis (nötter), smoothie, nån kinagryta med ris,1 redbull, 1 banan, lite godis.
Dagens klädsel: svarta pösiga byxor, pressbyrå tröjan.
Senaste låt du hörde? : jason mraz - im yours (nya versionen).
Vilka hårfärger har du haft?: -blond, röd/brunt, svart, brunt.
Brukar du äta frukost?: jaa , bästa målet på dagen.
Vad gör du på helgerna?: Jobbar, går på stan, käkar gotta i soffan/hyr film.
Gillar du att få uppmärksamhet? : jaa bara det är rätt sorts uppmärksamhet.
Din största talang? : asså jag har fan ingen haha tragiskt.
Brukar du bädda sängen? : haha har nog aldrig i hela mitt liv bäddat sängen, helt seriöst. Det är ju onödigt.
Hur gammal kommer du vara när du flyttar hemifrån? : Kanske 20-21-22 det beror hur mina planer går.
Hur många timmar sover du på en natt?: ungefär 7-8timmar kanske.
Är du nöjd med dig själv?: Jaa oftast, det går upp och ner.
Hur mår du just nu? : Är muttsjuk och mutttrött.
Senaste program du såg på? En dokumentär om en förlamad tjej, typ i tio sekunder.
Senaste film? : det var nog 27 dresses.
Senaste bok? : Linas kvällsbok haha jag är inte direkt en bokmal.
Vad var det senaste du sa?: Hejdå (till tobbe i telefonen).
Hur ofta tvättar du ansiktet? 1gång/dag.
Vad har du i ditt fönster?: 1 blomma, en fotografi på Linn, Linda o bea, Ljus m.m.
Hur dags gick du och la dig igår? ehh typ 00.45
Vad ska du göra ikväll?: Kvällen är över och jag har jobbat tills klockan 22 så min kväll spenderade jag på pressis.
Piercings: Öh naaae!
Tatueringar: Nee
Längd: 167 cm ungefär.
Skostorlek: 37 oftast.
Tycker du om någon? : NEPP hatar ALLA jag känner!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa varje dag.
Tycker andra att du är attraktiv: jaa jag tror och hoppas det iallafall nån liten stackare (typ Tobbe).
Vill du ha fler piercingar: NEEJ
Vill du ha fler tatueringar: Jag har ju inga, dah.
Vilket shampoo använder du: Elvital den röda för färgat håår, suuuperb.
Vilka skor använder du: Oftast mina vita tygskor eller addidas dojorna.
Vad är du rädd för: Döden
Uppge din ålder?: 19
Vad åt du till frukost?: Havregrynsgröt och en macka.
Vem fick du senast en komplimang av?: Av någon på Lindihoppen.
Vad sa personen i fråga? : Han sa att jag var duktig , YES!!!
Vad är riktigt jävla töntigt?: Typ när man tycker att de flesta sakerna är pinsamma.
Vart köper du dina kläder?: Åh gud jag köper mina kläder verkligen överallt.
Byxor?: Svarta pösiga byxor från Vila (just nu)
Hur bor du just nu? : I ett kedjehus på Bergnäset med mina päron.
Trivs du med hur du bor?: jaa det är ju mitt hem men det kan vara lite läskigt ibland.
Har du använt någon hårprodukt?: Idag ? SVAR NEJ.
Hur många speglar finns i det rum du är i nu?: inte en enda liten spegel.
Var är du nu? : Hemma i datarummet.
Saknar du någon nu? : Tobbe saknar jag litegrann.
När var du i en affär senast? : Idag.
Mötte du någon du kände då? : Japp.
Tycker du om dina grannar? : jaa dem är gamla och trygga. 
När fick du senast en present? : Idag = en kokbok av mamma.
Vad har du för framtidsplaner? : Men ååh ööh; Åka/flytta nånstans, är sugen på Barcelona, sen utbilda mig till instruktör, bli personlig tränare, bli kostrådgivare och sen söka nån skola, kanske folkhögskola. men som sagt vi får seee!
Vad drack du senast? : Vatten.
Har du några högklackade skor?: Nää jag har för dåliga fötter för det (tant varning).
Vad har du för planer till helgen? : The weekend is over.
Har du en hårborste i din väska?: Nae borstar aldrig håret haha.
Hur många lampor har du i ditt rum?: 4st.
Vill du ha barn?: ja gud ja helt klart!
Är det många som läser din dagbok på internet? : Njae men det ökar.
Vilken färg har du på dina underkläder nu?: svart niketop och vita/prickiga trosor.
Längtar du till din nästa föd elsedag?: Jaa mest för att då är vi i Kroatien (?) och jag får fira en rolig födelesedag.
Har du rakat dina ben någon gång?: haha ja
Vilka språk kan du prata?: Svenska , engelska och liiiite italienska.
Vilken stad är din mamma från ursprungligen?: Övertårneå.
Vilken stad är din pappa från ursprungligen?: Haparanda.
Brukar du bada i sjöar om somrarna? : Joorå det är det enda vi har att komma med här uppe.
Född: 23 Juni 1988
Stjärntecken: Kräftan
Snällast denna vecka:  Tobbe såklart.
Vad säger du ofta:  SAFT
Vem stör du dig på: Det forteller jeg icket.
Har du blivit uppraggad: Ja
Har du dansat tryckare: jaa på den gamla goda  tiden.
Har du delat säng med någon utan att något snuskigt hände: joo haha
Har du masserat eller kliat någon utan att ha några snuskiga baktankar: haha aldrig :D
Har du brutit ett löfte: joorå
Har du ljugit för någon på någon annans begäran: ´jaa rädd som man är.
Har du sökt igenom någons rum utan hennes vetskap eller samtycke: haha joo det var ju typ vardagligen när man var liten, läste folks dagböcker m.m.
Har du haft förhållanden med två eller fler personer samtidigt: Haha joo i 1an på lågstadiet.
Vad gör du just nu: Gör endast det här + kollarp å klockan
Favorit blomma: ingen som helst aning, maskros kanske haha
Är du blyg: näe oftast inte, isåfall bara om jag känner mig osäker.
Vilken tid gick du upp idag: 08.45
När kräktes du senast: Typ i Oktober när jag var bakis som en humla.
Varför hånglar man: För att det är trevligt.
Har du sovit i din egen säng inatt:  Joo
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Har din pappa glasögon:  Nej
Har din mamma glasögon: Nej isåfall typ läsglasögon pga.åldern
Har du glasögon: Nej
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Favoritgodis: Choklaaad.
Är det nåt du absolut inte äter: Nää
Musik just nu: ingen alls typ.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: åh gud sånt där har jag ingen åsikt om.
Sommarplaner: Tågluff, jobb (jobb,jobb,jobb), utgångar på terassen, kvällshäng och en massa trevliga sommaraktiviteter. 
Är du bra på matte: jag är verkligen sämst på matte!
Saft eller alkohol: alkohol helt klart, saft är äckligt.
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: En riktigt varm sommardag eller en skön/sval sommarnatt.
Spelar du nåt instrument: Nääe.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska eller det beror på vem man jämför med.
Sparare eller slösare: Både och, som Linda sa: du är ekonomisk.
Vem är viktigast för dig: Min familj och mina vänner.
Bästa film: Dagboken, Love actually, yrrol, White chicks m.m.
Tror på liv på andra planeter: Jaa lite grann, det är ju så sjukt stort så nånstans borde det ju finnas fler filurer.
Har du några homosexuella vänner: Joo
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jaa det tror jag, bara man vill helt enkelt.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 Barn är nog perfekt.
Bio eller promenad: Både och.
Är du kittlig:  Under fötterna som fan!
Snarkar du? : nää, tyst som en mus.
Rädd för insekter?: nja inte rädd men dem är äckliga.
Största svaghet: Att jag inte tror på mig själv och att jag har dåligt tålamod.
Det här är jag mest nöjd med hos mig själv: Min självdistans, att jag förstår mig på människor och nå mer orkar inte kläcka ideér.
Bästa bok? : ingen aning
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? : Kunna läsa tankar.
Chips, morötter eller godis? : chips helt klart.
Pizza eller hamburgare? : Pizza.
Skriver du dagbok? : japp
Har du nån flickvän/pojkvän? :jo tänkt för att det har jag.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) : Det är halv-städat.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? : Njaa det tror jag inte, usch!
Vad hänger på väggarna i ditt rum? : en stor spegel och några hyllor och grejs.
Hur är din drömtjej/kille? : Någon som jag kan vara mig själv med och som jag har sjukt roligt med sen går allt annat att fixa.
Hur många syskon har du? : ett!
Har du haft ett förhållande på längre än ett år? : jaa nu är det 1 år , 1 månad och 3 dagar!
Har du varit kär någon gång?: jo
Vad måste du jobbar på med dig själv? : min självkänsla.
Gillar du och sjunga? : Joo synd bara att det inte låter så bra.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? : Samhälls för att jag inte kom in på Hälsa & friskvård.
Anser du att du är stark?: Psykiskt ; stark , Fysiskt : Jobbar på det.
Brukar du sola? : jaa då jag har tid/pengar eller när det är sommar.
Vad gör du om du får hicka?:  Håller andan eller låter det gå över av sig själv.
Har du komplex och för vad?:  Grejer som jag inte vill nämna för börjar folk lägga märke till det,
Röker du? :  ibland på fyllan men jag kan ändå inte gör halsbloss.
Snusar du? : På fest.
Använder du knark? haha nae.
Kaffe, te eller inget? : Te
största intresse? : Träning
Min idol är? : jag har ingen

Snella hesten

Idag har jag varit sjukling, kände mig hängig igår hela dagen och idag kände jag mig också hängig så jag har tagit det riktigt jäkla lugnt idag. Jag har läst Veckorevyn noggrant (händer aldrig annars), jag har städat mitt rum noggrant (händer aldrig heller annars) och sen har jag kollat igenom gamla kläder som har legat ute i förrådet. Gud vad mycket kläder man har egentligen och all gammal skit tror man att man vill använda igen om 2 år så mamma får inte slänga nåt. Haha vilken idiot man är.

Känner mig sjukt rastlös för att jag inte får träna idag så jag ska ta med Tobbe på en promenad om en stund (Tobbe är ingen hund), senare ska jag titta på So you think you can dance klockan 8 jihoo.
Nä det här blev ett trist inlägg men det får alla mina 1000 läsare leva med.

Kan iallafall dela med mig av en bild på mig och min tjenis Linda.


Trevliga människor

Det finns inget roligare än när kunderna på jobbet är glada och trevliga och inte bittra och arga. Tänk vilken nytta man gör genom att vara öppen och trevlig. Vi svenskar är verkligen dåliga på att vara trevliga och artiga, vi är inte trevliga om vi inte behöver det. Vi slänger inte ur oss en kommentar hur som helst.
tänk vad världen vore bättre om alla var trevliga mot varandra, vi hade iallafall kommit en bit på vägen.

Bla bla bla. Jag har ont ihalsen och är livrädd för att bli sjuk. jag har inte tid eller lust att bli sjuk...

jag sitter och funderar på när 2 and a half man börjar, jag har säkert missat det. Det programmet är ju så bra, det är ett perfekt tidsfördriv när inget annat visas på tv. Ska gå in på tv.nu och kika.   Oj det började för 5 minuter sen. Ska kuta till tvn.

image56

I am awesome



Åhh hur kan man inte gilla Britney hon är ju en skön puuma. eller VAR kanske vad vet jag?

Åt förresten årets godaste mandarin nyss (yes äntligen), åk till coop och köp goda mandariner. Helleluja moment.

Bounce here i come

Stefan har köpt bounce dvdn och Bounce instruktionsdvd så igår tittade vi på Bounce och drömde oss bort. Varför tvingade inte våra föräldrar oss att börja dansa när vi var små? Istället blev man en fotbolls/basket nörd, aja det kanske var lika bra.

Igår var det en jäkligt slapp Lördag. sprang på sportaffärer och på Coop med mamma och pappa. Vi handlade mat för flera tusen (överdriver) och jag hade blodsockerfall = huvudvärk.
På kvällen lagade jag, Linda o Bea middag i Tobbes lägga. Det blev kyckling i kokosmjölk såklart. Det är ju så gott.
Vi tittade lite på körslaget lite också, det var ju helt bra ju. sen skjutsade vi Bea på fest (tråkiga tjejer som inte vill festa) och Sara och stefan tog över efter Bea.

Vi tittade även på 27 dresses. Det var helt klart en film i våran smak, den var gullig och man blev glad av den.

Idag är det bara gator ute = ingen snö på gatorna = tvungen att gå ut och promenera.
Så det är min plan idag. Jag ska promenera, träna bodystep och umgås med Tobbe om han tar sig hem från fjällen trots sin bakfylla, det återstår att se.




På Glansdagarnas tid. Annica, A-h och jag (pitesummergames 01?). Så himla fjortis var vi ju inte.


image55


Tjejen som är pigg 08

Förlåt men jag har så trist!

1.Vad är klockan:.01.25
2.vilket namn står på ditt födelsebevis: Alexandra Elina bergman-funck
3.Smeknamn: Alex,  Allie, Allster m.m.m
4.Vad heter dina föräldrar: Eva & Mats
5.Antal ljus på din senaste tårta: Har aldrig ljus men sist jag fyllde år då fyllde jag 19 år :)
6.Husdjur: Nopppe
7.Hårfärg: Mörkbrunt
8.Favoritfärg: grönt, fult, rosa.. Typ alla färger.
9.Piericing:Nepp förrutom i öronen då!
10.Tatuering(ar): Nää vettu tyvärr
11. Födelseort: Luleå
12. Bostadsort: Luleå
13. Nuvarande bostad: Kedjehus på Bergnäset
14. Har du varit kär: Jo och jag ÄR kär i skallepär
15. Har du varit i några andra världsdelar: nää
16. Har du varit med om en bilkrasch:NEJ!
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 2 på kära Jollan
18. Kaffe eller glass: Men glass döööh
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur såklart orka ha en snorfilt
20. Salladsdressing: Hmm vitlök , mangoraja ?
21. Färg på strumporna: Vita ankelsocker
22. Lyckotal: 9
23. Favoritfilm: Dagboken, Love actually, Nothing hill.
24. Favoritcitat ur en film: haha ingen aning
25. Bästa semestern: men gah ingen  aning
26. Favoritmat: Tacos, eller MAAX
27. Bästa veckodagen: Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: ööh, Marie serneholts - Thats the way that my heart goes?
29. Tandkräm: Sensodyne
30. Favorit TV-program: Greys anatomy, Vänner, Sex and the city m.m.
31. Favoritrestaurang: MAAAX
32. Favoritblommor: öh haha rosor kanske
33. Tycker inte om: Negativa/sura personer, orättvisor, krig med mycket mera.
34. Sport att titta på: Basket o fotboll helst
35. Snabbmatsrestaurang: Max
36. Senaste sjukhusvistelse: röntgade tanden i sunderbyn för nån vecka sen.
37. Favoritdricka: Cola zero
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Tre vita, en mörkröd
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 2 hela ggr
40. Vem/var är du om 10 år: Då ska jag fylla 30 år och mitt liv är i full gång (hoppas jag)
41. Vem fick du senast e-mail från: använder inte e-mail.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Top shop kanske.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "åh guud"
46. Vän som bor längst från dig: Fanny o Fredrik i London.
47. Vad retar du dig på: folk som inte är sig själva.
48. Det bästa du vet: att skratta med folk jag tycker om, träna.
49. Läggdags: det beror på hur trött jag är!
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Ingen människa kommer idas.
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: ALLA
52. Vad är klockan:01.39 GAAH
54. Favoritspel: TP förstås
56. Skostorlek: 37
57. Syskon: Sara 22 år
58. Favoritpålägg: Kalkon och ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Fattiga barn.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: bajskorv
61. Bästa bok du läst: Bamses bästa
62. Är du Internetberoende: Joo fyfan vad tragiskt.
63. Favoritdjur: Katt och hund och häst i hemlighet
64. Gillar du snö: Jaa men inte om den blåser i ansiktet.
65. Favoritglass: allt möjligt. Nu är jag less.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Idag köpte jag läkerol och pepsi max.
67. Är du långsint: Nääe
68. Favoritgrupp/artist: Shirley clamp (haha)
69. Vilken är din bästa egenskap: Positiv
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Tro på mig själv.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Joo
72. Vad gör du i sommar: Är på tågluff i  veckor och sen chillar jag med mina vänner och jobbar lite smått.
73. Mest intressanta stad du varit i: Typ Rom tror jag.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Haha en näsapa.
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Utstrålning och vilja.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Tobias  (fortfarande)
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nää tyvärr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll & basket
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: men guuuud
81. Vilken film såg du på bio senast:  "no country for old men"
82. Senaste köpa skiva: Britneys skiva på second hand.
83. Roligaste konserten: Gyllenetider 2004 (ända jag har varit på typ).
84. Bästa känslan: Efter ett träningspass och när man inte kan sluta le.
85. Samlar du på något: Jaa
86. I så fall, vad: Småpengar
87. Är du feminist: njaaae, det är väll alla tjejer en smula.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En saxofon haha
89. Favoritskiva: A-teens
90. Bästa kompis: Linda, Linn, Bea o Sara.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Väldigt olika.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att klockan är mycket och att jag är sjukt hungrig.
93. Favoritlåt: lost - Michael buble (den är bra just nu iaf).
95. Har du en mobiltelefon: ja
96. Vem är du kär i just nu: Tobias
97. Vad är det vackraste som finns: Kärlek
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA
99. Är du homo- eller bisexuell: Inget av det
100.vad är klockan nu när du är klar: 01.49


SERIÖST DET JOBBIGASTE JAG HAR GJORT, VILKEN UTMANING.

00.42

Ååh klockan är kvart i ett snart och jag är pigg som ett ekollon.  Var  tvungen att åka hem från Linda för att min älskade vän Linn var tvungen att åka hem för att hon skulle jobba och jag var chauffören, jävla skit.
 
Dagen tillbringades med Linn o Linda på mcm där vi åt en kycklingsallad och gjorde inte så mycket mer. Jag har tränat Dans aerobic och core. Det känns att jag inte har "dansat" (låter som en tjej som tror hon kan dansa) på ett tag för jag kände mig helt borta och stel i benen usch det måste jag skärpa mig med. För ett år sen var jag typ på Dansaerobic och aerobic  5 ggr i veckan. Det kanske är bra att jag har börjat variera mig lite.

På kvällen har jag, Linn och Linda suttit hos Linda och slötittat på tv som vanligt och sen har vi även spelat familje TP, ett mycket trevligt spel. Linda kom 1a och jag kom 2a fastän jag låg sist hela tiden och sen kan ni ju gissa vem som kom trea.

I morgon är det Lördag = MÅSTE göra något, men Linn berättade att det visst skulle bli snöstorm ute i morgon? öh? asså vad fan håller norrbotten på med?! det kan ju inte bli typ 60 cm snö i APRIL! jävla guud.

Ska iallafall hitta på något trevligt med Linda, vad vet jag inte, ingen av oss har råd att gå på stan och ingen av oss har råd att göra något så då finns det inte så mycket över att göra om man inte bestämmer sig för att resa till San tropez.


Avslutar med en bild på ett dagis gäng, speciellt cp ungen längst fram.
image54



Damp barn

Försöker hitta bra musik att stoppa in på min kära mp3, men det är svåårt. Det är skit svårt att komma på bra låtar och jag har ett problem att oftast måste jag höra en låt typ 2-3 ggr innan jag kan börja gilla en låt, rätt så sjukt men så ere.
Först nu har jag börjar tycka om Leona Lewis - Better in time.  Den är faktiskt rätt så skön.

Igår blev det häng hos Linnie med mina 3 kompanjoner.  Vi åt banana splitt, halvtittade på alla bra tv-program och låg och trängdes och luktade illa i Linns säng, det är våra kvällar i ett nötskal, men ack så trevligt vi alltid har.

Linda
har damp för att hon vill slåss och låtsats-strypa någon (oftast är jag offret) , Linn har damp för att Linda lever om och leker med Linns inredning, Bea har damp för att hon inte får plats och för att vi skriker och är allmänt jobbiga, jag flyter på ett moln och är världens trevligaste person. vi är ju the perfect match!

Idag mina vänner har jag och Linn börjat dagen med ett gympass på inpuls, väldigt bra.
Dagen fortsatte med Lunch på Deli dinner men bara för ovanlighetens skull. Sen gick vi omkring på stan och hade allmänt trist. jag lämnade tillbaka ett par Etirel mjukisbyxor eftersom att dem inte var nog fina för att matcha min tajta budget just nu(jag får skylla mig själv när jag handlar som att jag tjänar 25 000 i månaden - vilket jag icket gör).

Usch vad mycket text det blev, jag är förvånad om det är någon liten stackare som orkar läsa allt.
 





Fucking awesome

Blev helt plötsligt skit sugen att läsa Daphnes (från paradiese hotell) blogg, vet egentligen inte varför men hon kan vara sådär skönt korkad ibland och såna människor gillar jag.
Jag har väldigt svårt för människor som hela tiden ska vara så kloka och kläcka bra kommentarer, såna människor är trista.

Idag har jag och Sara suttit och läsa Saras gamla dagböcker från när hon gick typ i 7,8,9 och 1an på gymnasiet, fyfan vilka idiotiska tankar man hade i den åldern.

Det blev en vilodag idag förrutom promenaden på morgonen men den räknas fan inte.  Jag HATAR vilodagar, jag vill träna. Jag blir rastlös när jag inte får träna. Blir väll att jag ställer mig i vardagsrummet och kör höga knän i  1timma haha det hade typ varit jag i ett nötskal.

image53


RSS 2.0