It´s the final countdown!!

Nu är det fan i mig inte mycket kvar, idag är det prick 27 dagar kvar tills den 8onde Juni och studenten! Jag kan fan inte fatta det... jag minns när vi satt och provade våra studentmössor i uppehållsrummet och vi sa att: - efter att vi har provat mössorna kommer tiden gå så jäkla fort..
och fan vad fort det har gått!

3:an har varit lite upp o ner, absolut inte lika jobbig som 2an men det kan också bero på att man har något att se fram emot! att man har något att sträva mot :)

Nåväl, idag har jag sprungit på stan, på jakt efter ett par studentskor, fasen det finns ju inga skor!!  Det finns skor, men man måste ju typ ha på sig studentklänningen när man provar annars vet man inte, man kan ju inte skrida runt i klänningen på stan :D
Försökte lämna tillbaka ett par skor som jag har använt 2 ggr :| men som är hååårda, fick inte lämna tillbaka dom :/ blev arg och kallade tanten för fittkärring i smyg. haha :O

Hittade ett par andra skor, men dom vill jag inte ha på studenten. jag vill ha platta skor för det är snyggast till min klänning + att fotlederna inte lossnar som dom garanterat hade gjort med höga klackar, jag hade fått sitta i rullstol på grace. 
Hittade annat onödigt, typ ett svart vanligt linne som jag ska under min jobbar tröja, ett rosa nagellack och sen grejs till håret som ska göra mitt hår till ett svall *host* lycka till !


Skyndade iväg till muséet och tittade på medias fotoutställning, fan vad duktiga alla var, speciellt Fredrik, skit bra bilder på Linnea och annat.
Linda o Moas bilder var också fina, off course!  Fan vad kul att få vara lite kreativ i skolan!

Sen for jag hem , käkade en masarin och lite chirre, ångest. sen sov jag i en timma!
Nu har jag nyss ätit och nu sitter jag här och funderar på om jag ska söka ett seriöst nordjobb, jag känner mig ändå rätt sugen på det!


Annars har jag jävligt mycket kvar i skolan, känns det som. det hänger som en tung rycksäck...

Kvar:
- Svenska novell (onsdag 16onde)
-Psykologi vetenskaplig uppsats (onsdag 16onde)
-Marknadsföring + Internationell ekonomi uppgift (23 / 5 )
-Idrotts dagboken (Måndag)
- Insändare (så fort som möjligt)
-Krönika (så fort som möjligt)
-Film analys
-Inbjudan
-Ormbergsmilen

Jag tror det var allt!  Gah, det är ett gäng grejer kvar och jag är slö som en jävla snigel.  jag måste rycka upp mig!


Nu ska jag gå och bänka mig framför teven och sen ska jag vänta på att kära Tobbe ringer. ikväll ska vi se Eurovision vare sig han vill eller inte. det är egentligen inte särskilt bra, men man måste ju som :)


Annars får ni ha det så bra :) Pöss


image3

höhö coolaste gänget , lätt :)


You´re all nuts

jahapp, så har man ätit sig mätt på nötter igeen, not good! men det är ju såå gott...
Har nyss varit och handlat krubb på Kvantum eftersom att jag alltid klagar på mamma att vi har "fel" mat hemma, så jag tog saken i egna händer och köpa onödig mat för 153,50:- Så nu har jag ett eget mat förråd i typ 1 vecka iallafall!

Den här veckan har varit kort, vi hade skola på Måndag, konstigt att ha skola på valborgsmässoafton det har jag aldrig haft förrut tror jag ?  aja på kvällen var det iallafall ferre, jävligt kul på förfesten iallafall, sen kom Tobbe och hans kompisar, vi umgicks ett tag sen gick dom vid 10 kanske för dom hade ingen förköp!
Vi stannade kvar och drack skallen av oss, sen åkte vi bil in vid 22.45 kanske..
och det var inte någon som helst kö, unbeliveble! skönt som fan vi glad förbi hela kön med våra förköp! :D yey!
Kvällen i sig var sådäär, jag hade lovat mig själv och alla andra att jag skulle försöka att stanna kvar tills efter 2 iaf och jag o Tobbe hade lovat varandra!
Jag pinade mig verkligen och hade inte såå kul... fan vad torr man börjar bli. jag blir less på typ 30 minuter!

Vid 01.30 då for jag och ett gäng iallafall och åt på Max = kvällens höjdpunkt!
Det var planerat med en efterfest men Linda o Linn var kvar på Grace o grina så det blev inge.
´Men det hinner vi nog med nån annan gång :D

Sen på Tisdag var jag bakis som en höna och låg mest i sängen, eller nää det gjorde jag inte, jag skjutsade Sara till flyget klockan 3 tror jag . o sen skjutsade jag hem Stefan, hade jag fått blåsa hade jag helt klart åkt fast för fyllekörning tror jag , men är man cool så är man! 

Ajaa, så ointressant... nu ska jag vänta på att klockan ska bli 16.30 så att jag får åka o träna! 


puss och hej med dig 

RSS 2.0