åren går, nya hår

Nu har det gått Måndag till Fredag och jag har fortfarande inte förstått att Linda har åkt eller jaja flyttat - fan vad det svider att säga för Linda har inte flyttat hon är hemma på solgatan 5b och läser en dålig bok och svettas om fötterna i sin säng. Nä orka med Linda nå mer, No more Linda!

Den här veckan har också varit en seg vecka, just nu är jag nog världens slöaste tjej, MEN jag har faktitkst börja träna nu och det känns mycket bra, äntligen Alexandra tar jag mitt förnuft till fånga.

Idag sas det hejdå til Fredrik, gossen tar sitt lass till London på Söndag. Det känns konstigt och tråkigt förstås.

"People always leaves" - så rätt men ändå så jävla fel.

Ikväll har jag och min bebis varit och ätit middag på Club Magma, dom hade faktiskt riktigt god mat, det var nån slags buffé. det är jädrans svårt att äta bufée tycker jag för man tar alltid för mycket på tallriken så sen när man väl ska äta då är allt ihop blandat till en enda stor röra. som Tobbe sa : - Det blir att man äter Lax med kyckling med räkor med potatisgratänt och bearnaissås kanske inte den bästa blandningen.

Men vi var nöjda och belåtna när vi for därifrån, hyrde film och köpte glass såklart.

Sen for vi till Alviksträsk för Tobbe skulle hämta taxin som han ska köra i morgon och världen är verkligen liten för i det huset har jag faktiskt varit förrut. Vem fan har varit i Alviksträsk? och vem booor egentligen i Alviksträsk, det finns inte ens något som liknar en motorväg som går till Alviksträsk.

Jag fick i allafall köra Tobbes bil tillbaka och passade på att gasa när det ändå var så lite bilar, kom sen på att om det kommer en galen älg utspringades då har jag fan inte chans så saktade ner till 70 iallafall. Verkligheten kom i kapp mig .

Filmen vi hyrde var bra men lite långtråkig. jag har börjat kunnat se vad som är tråkigt och vad som är bra vad gäller film, förrut kunde jag inte. Det där lät som en - My brain is gone - kommentar.

Sen blev jag hemskjutsat för killen pallade inte mig nå mer så nu sitter jag här och överväger att gå och sova.
Tröttheten och värmen (?) i ögonen har redan infunnit sig.

Godenatt.

image11

Fredrik my friend is gone.

YES!


Goodbye my friend

Det har varit så konstigt den sista veckan, allt har bara flytit på och jag har varit beredd det har jag.
Jag har ju vetat hela tiden att det kommer hända, idag hände det och faan vad jobbigt det kändes!
Min älskade vän Linda FLYTTADE idag ifrån oss, lämnade gänget och flyttar ikväll till Skottland, Edinburgh. Helt jävla otroligt. Jag har gråtit och gråtit trodde aldrig att jag skulle gråta men när jag såg Linda gråta då brast det!

Fan min koooompis!

Nu hoppas jag att dem här Veckorna/månaderna/åren går snabbt och att hon kommer tillbaka som att ingenting har hänt och att allt är som vanligt sen igen. Gaah det här går ju inte.

I lördags hade vi "Hejdå kväll", det var först då som det slog mig att alla åker ju nu, nu splittras vi. vårat gäng! 
Linnea som jag har känt sen 6 års ålderna flyttar till Stockholm (har flyttat), Fanny som jag känt sen 5 års åldern och som jag har gjort grymt mycket med flyttar till London den 22 September, Fredrik som jag har känt från och till sen 6 års åldern flyttar till London på Fredag och Linda som jag känt i ungefär 8 år flyttade idag till Skottland... 
Det är ju helt sjukt. Kvar är: Jag , Linn, Annica och bea - fasen vad glad jag är över att ha kvar dom.
I lördags satt vi på Lindas altan från kl.19.00 till kl.23.00 och pratade om allt mellan himmel och jord. Fan vilken nostaligsk kväll det var. Vi kom fram till att det där var nog sista gången vi satt ALLA tillsammans. 
usch vad det skrämmer mig. 

Kvällen slutade med en punka och en nära döden upplevelse, vi blev sittande i en bil i säkert 3 h. Så mycket vi i ett nötskal.  Thats why I looove us.


image10 
Linda rödsprängd med tårar!

RSS 2.0