Sex and the city + räddtjej 19år

Har nyss avslutat ett 5 timmar (nästan exakt) sex and the city maraton med Linda, vi har suttit och tittat sen 20.30 tills nu för en stund sen, traagiskt men ack så trevligt. Har även käkat som djur och nu är jag mätt och belåten och känner en gnutta ångest. Men det vill jag inte erkänna.

Ma & Pa är på middagsbjudning hos deras vänner så jag har huset för mig själv i några timmar till, det vet jag och jag är räääädd, vet inte varför jag är så rädd i just vårat hus för det är litet och ganska mysigt men nää usch jag gillar det inte. Jag funderar nästan på att åka och sova i Tobbes lägenhet men då kommer jag försova mig i morgon eftersom att Tobba jobbar natt så han kommer nog vilja sova till typ 1 imorgon.

Jag ska hinna träna ett hårt och skönt pass i morgon utan att stressa, börjar nämligen jobba 14.30 (haha skiit tidigt).

Ikväll har jag föresten lagat en mycket god middag och åt mig och Tobbe, det blev Kyckling med kokos mjölk, currypasta och chili förstås, det blev skit starkt men oh så gott , jag är en kung i köket. nu har jag en matlåda till middagen i morgon, wihoooo!

Var föresten ut igår och det sööög kaninballe, fasen vad trist det var.
Kvällens fråga löd:

-Varför tror killar att det är okej att ta okända tjejer på röven?
En sak är säkert, det är inte okej att ta någon på röven.
Samma kille tog mig på röven 2 gånger i går helt "oskyldigt" och låtsades sen som att ingenting hade hänt, jävla äckel, den killen har dessutom flickvän.
Om vi tjejer inte börjar visa att det inte är okej då kommer ju varenda svin till kille fortsätta och tro att allt är frid och fröjd. 
Har man behov att få en sån sorts bekräftelse då får man fan ta och söka hjälp.

Haha shit nu låter jag som en 38 årig arg och bitter tant. Men det är ju sanningen helt enkelt. 
 

image32









No air no air

Idag har det varit århundradets värsta väder snöööoväder helt sjukt mycket snö, jag trodde fan att huset skulle vicka.  Har iallafall tagit mig utanför huset och tränat lite AfroPowerDance det var kul men jag fick såklart blåsor under fötterna fastän instruktören sa att om man inte lyfter på fötterna så fåår man blåsor jaja tänkte jag, klart jag lyfter på fötterna? öh?

Pga. snöovädret  fick jag vänta på 4ans buss i en halvtimma eftersom den var försenad, bajsigt.

Nu är jag arg för att Sverige har otur i handbollen och för att Luleå är allmänt sämst, egentligen bryr jag mig inte men stämningen som råder i vårat hus just nu (Stefan o pappa är skit arga) är inte den bästa.

I morgon blir det morgonträning (skööönt) och sen ska jag gå på stan och om det är snöoväder ute då kommer jag skrika så att grannarna får lock i öronen. På kvällen blir det nog fest och jag känner mig laddad äntligen få man gå på Cleo istället för allt annat bajs. Gud vad mycket bajs det blev i det här inlägget.

Som avslut bjuder jag på några gamla godingar.

image28
Vintern 05 - Linda,Linn o Bea

image29
min 17års dag. Bea , Linda, Linnea, Moa och Linn haha

image31
Skellefteå festivalen för läänge sen- Jag, bea o linda.


Hedra minnet

Men nääe nu har Heath Ledger gått och dött och det känns fan ledsamt, varför var han tvungen att göra det? jag vet inte varför jag känner mig så delaktig i den här nyheten för han var ju inte direkt min största idol men han var apsnygg och hade (har) en jävligt söt dotter som endast är 2år, Usch.

För att hedra minnet av den sjukt snygga 28åringen (!!!) får han vara med på bild på mina coola blogg.

image25


Later:
Har nyss kommit hem från min kära vän Linn vi har bakat 2 sorters muffins. 1 med Blåbär och lingon och 1 med block choklad och dem såg sååå jävla goa ut åh jag ville bara tömma plåten på en sekund och sen gå och spy på toan höhö. 
Linn den beasten visste inte ens att Heath ledger hade dött: 
jag : - Asså visst är det hemskt att Heath ledger har dött (typ det första jag sa när jag kom, klockan var då typ 3)
Linn:- Va? har han dött? jag läser faktiskt inte tidningar.

Asså hur kan man ha missat en sån sak? det står ju typ skrivet i pannan på vem som helst. 

Nu väntar jag på mat (chili con carne, muums) sen ska jag iväg och köra ett Funk pass, gah undra hur fan det kommer gå jag kommer nog vara helt lost men man måste ju få försöka iallafall, jag kanske blir tillbedd att lämna rummet om det ter sig allt för illa. 

image26 
sådär snygga var inte våra muffins men jag kan lova att våra säkert är godare. 
 
image27 Typ jag på Funken ikväll.

omotiverad

blöö känner inte för att släpa mig till inpuls om typ en kvart , jag ooorkar inte, men jag borde och jag ska, det är alltid så mycket skönare efteråt.
Eftersom att jag missade min morgonpromenad i morse så blir jag straffad och måste gå till inpuls och sen gå hem från inpuls höhö mitt liv är verkligen jobbigt.

Har suttit i typ 2 timmar och laddat ner och stoppat in musik på min mp3 så nu är det äntligen klart,jag behövde verkligen  fräscha upp mina låtar lite är så sjukt less på de gamla. Det är så trist att promenera när man lyssnar på dålig musik.

image24

Anna kournikova
måste ju ha den snyggaste kroppen, eller?


Öppet hus

Idag har det varit en riktig träningsdag, började dagen med Pilates körde sen Forza och sen tillslut lite Funk och varför jag var en galen tjej och körde 3 pass på en dag var för att Inpuls hade öppet hus och att alla passen endast var i 30 minuter. Nu är jag iallalfall hemma och har nyss ätit en god lax middag muuums i magen.
Hela helgen har jag spenderat på Pressbyrån bakom kassan såklart.
På Fredan jobbade jag till 9 och for sen till Linko i Björsbyn där hon hade en liten födelsedagsfest blev inge alkohol för mig pga. tidig arbetsdag dagen efter, kul att träffa den tjejen iallafall det händer ju inte föör ofta.

Ikväll kommer Tobbe hem från Kronogård så vi ska chilla och ha det trevligt, blir nog kanske att köpa godis också, har hållt mig från godis och allt "onyttigt" i 2 veckor och 4 dagar idag så jag tycker att jag är värd lite godis.


Barn i backen

Hade jag dejat en kändis då skulle jag ha dejtat Zlatan och om jag var lesbisk skulle jag ha dejtat Tuva Novotny. Gå in och titta vem du skulle ha dejtat, mycket roande.

http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx

Idag har jag och mina trogna kompanjoner Linda, Bea o Sara tagit oss till Ormberget och åkt pulka eller tefat och bob rättare sagt, det var faktiskt jävligt kul förrutom att man blir helt sjukt trött i benen av att gå upp för backen efter varje åk dags att börja köra lite mer benträning kanske.

Igår var det en slö dag jag låg hemma och tittade på tv typ , lagade lite lunch och sen for jag o tränade 16.30, körde dans Aerobic och sen lite core, jag var heelt slut när jag kom hem huvva. Senare umgicks jag med Sara o Linda åt lite annanas och åt några sockerfria godisar.

Ikväll ska jag o tjejerna ut och äta middag någonstans, bea var sugen på Olearys så vi får la se jag är iallafall sjukt hungrig. Känner mig lite stressad skrev till Linda att jag skulle hämta henne kl.17 så vi får se om jag håller mitt löfte.
Ha en fortsatt trevlig Lördag.
Se ya


Stegräknare is the shit

jag är verkligen sämst på att skriva i min blogg, jag beundrar alla (t.ex. Linda) som har inspiration till att skriva varje dag, det är ju skit kul att läsa när någon skriver.

Julhelgen och dess stress är över och det har varit mysigt som vanligt att få träffa släkt som man inte träffar allt för ofta. Har ätit som en kossa hela december, helt psykt så nu sen förra onsdagen har jag gjort ett val med mig själv att jag ska hålla mig från godis, chips, max mat (allt sånt där) i 2 veckor och jaa det är mycket för att vara mig .
Jag har iallafall hållt mig och det har gått skit lätt jag har inte ens varit sugen och det är nog främst för att jag har bestämt mig och för att jag verkligen vill det här nu får det fan vara nog.

Ett hett tips till alla er som har bestämt er för att nå erat mål, köp en jävla stegräknare och bestäm er för att gå minst 10 000 steg per dag, jag har köpt en och det är svin inspirerande att promenera när man har en stegräknare jag är faktiskt inte så mycket för promenader men det är helt klart lättare när man har något som räknar stegen.
Jag har köpt min på Clas Olssons för 99:- GÅ DIT OCH KÖP EN, den räknar även kalorier, km och har tillochmed ett överfallslarm haha.


image21


Ja det är fan dagens tips, sen är ju ett tips också att köpa ett gymkort och börja träna och inte äta så förskräckligt mycket onödigt skit.


Ikväll har jag varit hos Bea som fyller 20 år idag, attans vad gamla vi är nu börjar man få seriös panik nästan. Efter 20 vill man fan inte bli äldre.






RSS 2.0