Diggar dessa bloggar

Men åh nörd bilden som jag har som presentationsbild ska inte vara där. Hur kunde den hamna där?  Haha nu sitter och jag och undanhåller fakta här för jag provade faktiskt att stoppa in den som presentations bild men sen kom jag på att det var en sjukt ful bild och jag är grymt ful i håret så jag tog bort bilden men nu är den tillbaka. Det här typ det jobbigaste jag har varit med om.

Har nyss varit  i gymmet och kört lite axlar, biceps och triceps, rygg o mage så nu är jag slutkörd. Skulle egentligen direkt  gå och sola men ansiktet höll på att lossna pga. vinden så jag tar nog bilen senare ikväll. tjoho!

Ikväll är det Grey´s anatomy och jag längtaaar, det är ju för bra.

Undra vad det är för människor som läser min blogg egentligen? Mina besökare ökar varje dag men jag har skiit svårt att förstå vem som kan bry sig om mitt fjuttliv.
Skriv en kommentar om ni känner för att avslöja eran identitet typ såhär:
-Hej hopp / alexbf.blogg.se
Haha men ni behöver inte för jag vet själv att man helst inte vill att någon ska veta vem man är när man läser någons blogg varje dag.

Jag kan avslöja vilka "kända" bloggar jag brukar läsa:

blondinbella.se  - off course. Vilken jävla tjej, jag beundrar henne samtidigt som jag kan tycka att hon är en stor idiot.
GymGlam  - kul träningsblogg, tjejen är en "nike konvent" tjej och är man en träningsnörd som mig så borde man läsa hennes blogg.
Linda Fodor Egelstig -  Den kända Fitnesstjejen Linda, såå duktig och målmedveten tjej som inte alls är dopad som så många tror. Just nu är hon inne i en tävlingsperiod och det är skit kul att läsa om.
Glitzy - en tjej som skriver om allt möjligt, mest mode och träning. Hon har även en shop på nätet som heter Glitzy.se
Jossans Fitnessblogg - en till fitnesstjej som är sjukt positiv och duktig.

image47

image48


Soliga dagar svävar förbi

Gah på ett sätt hatar jag när det är fint väder ute för då känner jag mig pressad och måste gå ut fastän jag inte orkar.  Idag skulle jag o Sara ta en långpromenad på isen eftersom att vädret var väldigt fint idag men kruxet var att Sara skulle till tandläkaren 13.40, typ den sämsta tiden i världshistorien (tönt). Vi gick iallafall och åt lunch på Baanthai det var gött och läpparna höll på att frätas bort för att det var så starkt men ack så gott det var.

Sara lämnade mig och jag blev lämnad på stan alldeles för länge, det blev att jag handlade ett linne, knästrumpor, en fitnesstidning (2 kr på kupan, ååh vilken nörd jag är) och en svart lång kofta.
Sara kom tillbaka typ kl.3 men då var båda för otaggade för att gå på en promenad så vi åka hem igen haha.

Ikväll blir det bodystep som vanligt på Tisdagar och det finns inget pass som jag våndas så mycket att gå på som detta pass. Det är såå jävla jobbigt, men efteråt är det grymt skönt.


image46

Solen lyser äntligen i Luleå.


Update

Åh jag skrev ett blogginlägg i går men det försvann så nu känner jag mig illa till mods att skriva här.

Helgen har iaf gått med en rasande fart som vanligt, samtidigt tycker jag att det känns skönt.  I fredags var jag o åt lunch på TA med mina kära kamrater och senare körde jag o Linda världshistoriens roligaste danspass (fyfan vilken nörd jag låter som) det var iaf en gäst intruktör som var sååå himla duktig och medryckande.
På kvällen hängde vi hos Sara och snackade en massa skit. Kvällen avslutades på en trevlig killfest där alla var förfriskade av Alkohol och lyckliga som fåå (inte vi dock, vi var nyktra som blåbär)


På Lördagen var det fika på MCM som gällde eller inte fika utan lunch,  där blev  vi sittande i flera timmar och pratade om allt i från jobbiga pojkvänner till vädret idag öh?
Senare lagade vi Tacos och gick senare på bio och såg Juno, en väldigt bra film som jag tycker fler borde se.
Efter filmen ville jag o Linda fortfarande käka (inte sugna på att käka) så vi tröck i oss glass och hallon och blää. Tittade på Sex and the city och bla bla bla. DET VAR KUL!

Hittils idag har jag tittat på Let´s Dance reprisen, tränat i gymmet i 1 och ½ timma haha och nu sitter jag här och funderar på att gå och duscha, jag är ett äckel som låter svetten rinna och sen torka. mumma!

image44

 

om du lämnade mig nu

Är det bara jag som inte kan lyssna på Lars winnerbäck och Miss Li utan att tänka på Hey baberiba, asså låten är ju helt bra och så men det går inte efter att Hey baberiba har hånat dem haha.

Har köpt nya träningsskor idag och jag köpte likadana som mina gamla fast med rött nike märke istället. Jag vågar helt enkelt inte prova några andra och sen finns det mest bara en massa låga skor och med dem lossnar typ mina fotleder så det utesluter jag. Det är väll bättre att ta det säkra före det osäkra? haha vilken trist tjej jag är men det handlar fan om 1000 spänn här.

Fick min lönespec idag och fan vad jag älskar när den kommer för jag får alltid mer i lön än vad jag har hoppats på. tjohoo!!! Synd bara att jag slösade som en råtta den här månaden för nu måste jag spara ännu mer så jag går mest jämt ut.

Har vilodag idag och det känns jobbigt, jag vill träna!! men jag ska inte träna för kroppen känns ganska trött så jag ska banne mig hålla mig i skinnet ikväll.

image43

Så roliga men ändå så sjukt trista!

Sol & snart vår

åh jag älskar mornarna nu den här tiden för nu börjar det verkligen bli ljust ute på morgonen och det går sååå snabbt, snart har vi (i norr) ljust dygnet runt och det är framförallt det jag älskar med Norrländska somrar.

Igår var det kanonväder (låter som en 40 åring) ute, jag o Tobbe tog till skodran och drog till havs (?) vi träffade Sara o Stefan på Tomholmen i Sunderbyn och där grillade vi korv, åt ostmackor och drack varm choklad.
Finns det nånting godare än ostmackor som man doppar i varm choklad? jag tror fan inte det.

Senare for jag o Sara på bodypump, jobbigt som vanligt men jag har faktiskt börjat lessna lite på bodypump nu när jag har börjat köra i gymmet istället, som säkert alla vet så bygger ju Bodypump inte särskilt mycket muskler så om man vill ha synliga muskler då ska man köra i gymmet istället, det tog ett tag för mig att inse det och jag funderade alltid över varför mina muskler aldrig poppade upp fastän jag körde bodypump typ 3-4 ggr i veckan ibland mer. men nu vet jag.

Blev sugen på att ladda upp lite nya fräscha bilder på mig och mina coola livskamrater. Så det bjuder jag på ikväll.

image38
Linn på myrorna (kolla killen bakom, har seriöst aldrig sett en längre människa)

image39
Coola tjejer på Cleo förra helgen (Linn o Bea).

image40

Sara, Stefan o Tobbe på Tomholmen.


image41
Lunch på Deli dinner.

image42

Haha kolla tönten som gillar blått!

Alla hjärtans dag

Första året i mitt liv som jag firar Alla hjärtans dag som för den delen var igår. Firade den väääldigt speciella dagen med Tobbe såklart. Vi lagade god middag och tittade på film.
Vi såg "Supersugen" men det var inte riktigt min typ av film, jäävligt tråkig humor hade dem, allt var bara om att knulla och kukar typ , men helt okej var den.

Jag har nyss varit och tränat, for iväg redan vid 10.30 (REKOORD) och tränade lite axlar, biceps, triceps och sen sprang jag på bandet i 25 minuter, nööjd som aldrig förr.

Har just tryckt i mig 2 Veghamburgare, faktiskt riktigt gott och helt okej nyttigt för den delen och det kan behövas från gårdagen, fyfan jag tröck typ seriöst i mig en Cheesballs påse helt själv igår så den där springturen kanske jag brände 10 cheeseballs om jag har tur och jag åt väll ungefär 200st kanske (?).
Aja jorden går ju inte under för det.

Ska iväg och jobba halv 2 så jag känner mig lite stressad när jag sitter här helt fastspikad.

Bokade FLygbiljetter till våran tågluff i Onsdags. Vi fick ett sjukt bra pris, Luleå - Sthlm, Sthlm - Amsterdam för 800:-
det är gryymt bra, Linda hittade nå Alla hjärtans dag erbjudande så vi fick  halva priset, halleluja.

Nä nu får det var nog nu ska jag kamma håret och klä på mig snyggtröjan.
Ha en bra fredag.



Blåser skallen av sig

Idag har det varit äckligt blåsigt ute igen, det här måste ju ha varit den mest blåsiga "vintern" på över 100 år (så länge har ju jag levt). 
Vaknade iallafall  kl. 8 av att Tobbe for till skolan och jag hade planerat igår att jag skulle gå ut på en promenad när jag vaknade, alltså vid 8 snåret. Smart som jag var kom jag på att jag skulle fortsätta sova en stund till, det blev att jag snoosade tills klockan var 11 då blev jag arg på mig själv och tvingade mig själv att stiga upp.
usch jag är ingen bra morgon människa, skallen tar över min vilja helt enkelt. Det blev iallafall ingen promenad först och främst för att klockan var så mycket och för att det blåste som aldrig förr.

Dagen har innehållit stan med Linn, sen lunch på Deli Dinner (var annars?) och sen träning på inpuls. Det var en grymt bra träningsdag och nu är jag trött speciellt i axlarna. skööönt!!

Ikväll blir det mer planering av Tågluffen som tar sin start 25 Maj för alla som vill veta det. Ska bli så jävla kul och jag kan knappt vänta men jag får nog helt enkelt ta och göra det.

Nu ska jag gå och smöra två Finnscrisp, det måste vara det godaste som finns just nu, om ni inte har smakat så gööör det för gudsskull, ser inte så goda ut men man ska ju inte dömma allt ifrån utsidan.
image35

Här är dom.Gå och köp, gå och köp!

no hair


Haha varför är sånt här så  jävla kul? och varför ursäktar jag mig själv varje gång ?

Namn: Alexandra Elina Bergman Funck

Tilltalsnamn: Alex
Födelsedag: 23 Juni
Hemstad: Luleå
Ögonfärg: Blå,grå, grön (varierar från dag till dag)
Hårfärg: Nu svart.
Längd: ca 167cm
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: mesig
Stjärntecken: Kräftan
Sko stlk: 37
Är dina föräldrar skilda: nope
Skor idag: Addidas träningskor
Din svaghet:
Dina rädslor: döden, mörkret.
Mål för 2008: Våga göra det jag känner för.
Mest använda fras på msn: Hata msn
Det första du tänker på när du vaknar:  Vad är klockan?
Dina bästa kännetecken: Drar dåliga skämt
När går du och lägger dig: oftast försent
Bästa minne: men gud vem minns sånt?

Favoriter

Färg: Rosa, Röd, vit.
Mat: Kycklinggryta, Tacos
Sport: Fotboll
Djur:Hund kanske
Glass: Calippo eller Twister
Godis: Just nu är jag sugen på Marabou digestive hela tiden.
Affär: HM tyyyp.
Sallad: Kyckling
Bokstav: A förstås
Nummer: 9
Tuggummi: Tuggar aldrig tuggummi
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Haha spelar det nån roll?
Radiostation: Blä men isåfall Lugna favoriter haha
Parfym: Gwen stefanis nya
Kroppsdel på motsatta könet: Beror på vem men armar och händer

Vänner och livet
Vad vill du bli när du blir stor: Nöjd med mig själv och satans lycklig
Hur vill du dö: Nöjd som få, känna att jag har hunnit med saker jag velat.
Vem av dina vänner är mest lik dig: Sara om jag nu kan kalla henne vän?
Vem är högljuddast: Haha Linda & Linn.
Vem får dig mest att skratta: Sara o Linda (sorry ni andra)
Vem har du känt längst: Linn & Fanny
Vem är blygast: ingen är fan blyg i vårat gäng, isåfall är jag typ den blygaste och jag är ändå inte ett dugg blyg.
När grät du senast: oj jag minns inte ens när det var sist.
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka
Värsta: Ångest
Vart vill du bo i framtiden: Spelar nog ingen roll men jag vill trivas och vara lycklig
Hur länge tror du att du kommer leva: men blää
 
Har du någonsin
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Jorå
Rymt hemifrån: nepp
Föreställt dig ditt ragg naken: jorå
Skolkat: haha jaa
Sovit utomhus: Japp om det räknas med tält
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: haha nää
Velat bli modell: haha näe har aldrig sett min chans i den branschen
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Men antagligen
Sett enn död människa: Nää usch, isåfall på Tv höhö.
Druckit alkohol: JAAA
Ätit sushi: Joo, not my kind of cup of te.
Varit på scen: aa
Snattat: japp
Varit full: japp.
Retats: japp
Blivit nerslagen: aa isåfall av Sara

Du??
Svär: Varje dag.
Sjunger bra: haha nää inge vidare..
Dushar dagligen: jaa oftast iallalfall.
Tycker att du är attraktiv: Det varierar ständigt.
Kommer överens med dina föräldrar: njaa det var bättre förr
Gillar åska: Ja det är mysigt läskigt
Spelar något instrument: Nepp
Äger en iPod: Nepp
Går till kyrkan: Nepp
Sover med gosedjur: haha ibland
För dagbok: Jaa ibland
Dansar i regn: om jag känner för det
Sjunger i duschen: Det händer

This or that:
Pepsi/Cola: Cola Zero
McDonalds/burger king: Donken
Singel/gruppdate: Gruppdate
Choklad/vanilj: Vanilj
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Både och
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr.
Adidas/nike: Nike
Kinamat/mexikanskt: Kina
Kakor/paj: Kakor och paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv

Kan du:
Gå ner i splitt: Haha förr i tiden ja.
Skriva med båda händerna: Aa mer elelr mindre
Vissla: Japp
Blåsa en bubbla: Japp
Rulla din tunga i en cirkel:Japp
Ha dina ögon i kors: Japp
Nudda näsan med tungan: Japp
Dansa: Haha mer eller mindre
Äta vad du vill utan att oroa dig: nääe tyvärr inte

Vem var den senaste personen:
Du nuddade: Pappa
Du pratade i tfn med: Tobbe
Msnade med: Tobbe
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Tobbe
Sportade med: Sara

Senast du:
Skrattade: Idag
Grät: har redan svarat på den frågan
Filmen du såg: Kärlek på menyn
Tuggade tuggumi: Igår tror jag
Drog ett skämt: Säkert väldigt nyss
Sång du sjöng: No Air
Random:
Vilket land skulle du vilja besöka: Just nu : USA
Hur många kuddar sover du med: 2
Dricker du mjölk: jaaaadå
Person du hatar mest: Orka hata någon
Mest använda fras: fyfan
Var tror du vi hamnar när vi dör: Himlen såklart!!! DAH
Hur många signaler innan du svarar: kanske 2-3
Vad borde man uppfinna: En tankeläsar maskin som man kan använda när det behövs.
Är du ett hälsofreak:Ja många skulle nog kalla mig det.
Vad är det värsta vädret: när det blåser och är halt.
Lekte du med barbie som liten: ja


spontant

Igår vart det spontanfest och spontanfester är oftast roligast, varför? 
festen började vid 9 snåret med förfest hos Linns indiska kollega marlene där var det roligt och trevligt folk :) Vid tolv ungefär gick alla på Cleo, det var lite folk men vi hade ändå skit kul. Det är oftast roligast när det itne är så mycket folk.

Idag har jag , Linda o Bea prommat till stan och tryckt ett jubileumsmål på max ;) fyfasen vad mycket mat och vad mätt man blev usch men man måste ju få unna sig ibland, aiigt?
Nu har mamma just kommit hem från sin skidresa där hon har varit i hela 11 dagar (!!) rekord, rekord , rekord. Fick en finfin parfym också , muumma.

Nä over and out, rummet behöver städas.

inspirationsfritt

Började just svara på en massa frågor, ni vet som jag alltid gör men ångrade mig i sista sekunden och suddade allt istället, satan vad trist det var.

Har nyss varit på en prommis i ungefär 1 timma, vädret är ju så sjukt skönt idag. Nu har jag ätit frukost och ska snart gå och duscha, jag sitter bara vid datorn för att sitta av en massa tid som jag egentligen skulle behöva använda till att tex. städa mitt rum. Börjar jobba 13.30 så jag ids fan itne göra något vettigt fram tills dess.

Usch idag fanns det inge inspiration i hjärnan så nu ska jag gå och duscha och göra mig lite vacker.


Massage och Fitness maraton

Idag har jag varit och fått mig en helkroppsmassage på Roosenday spa, det var så sjukt skönt, var nära på att somna men tänkte att om jag somnar försvinner ju hela nöjet.
Efteråt var jag sådär skönt trött och kände mig jätte avslappnad.

For på Kupan och fyndade en tröja och sen hittade jag även gamla fitness tidningar (ungefär 1 år gamla) som endast kostade 2:- styck , höll på att få en hjärnblödning när jag hörde hur billigt det var och fick säga till hon som stod i kassan att jag skulle gå och hämta några fler, så det blev jag att kånkade med mig 8 st fitness tidningar hem, haha fyfan vad nöjd jag var.

image34

Ikväll ska jag på Funk som vanligt nu förtiden på Onsdagar, men det är faktiskt riktigt roligt och det lär ju bli roligare när man lär sig stegen lite bättre sen ska jag till Sara och vi har bestämt att vi ska hyra Kärlek på Menyn som verkar så bra.


Jag är 35 år

Enligt ett test på Facebook som jag gjorde för några minuter sen är jag visst 35 år haha jag trodde jag typ skulle bli 10 år eller nåt men jag är visst mognare än vad jag trodde.

Snöstorm idag igen, fan vad jag är less på snöstormar, man blir så på så jäkla dåligt humör. Idag när jag skulle åka och träna vid halv 4 då var jag ju såklart tvungen att skotta gårdjävulen för att få ut bilen. Jag HATAR verkligen att skotta. Ingenting går som man vill, det är tungt och revbenen vrider sig 2 ½ varv varje gång man ska heva iväg snön.  Sen finns det inge mer irriterande än när det blåser fyfan!!

Igår åkte mamma till Österriket (Bad Gastain) med min moster där dom ska träffa min kusin som jobbar där och såklart åka slalom, fuuskigt.

Laddade ner lite gamla ABBA hits igår, och i LÖÖÖVE ABBA, dem är så jäkla bra, speciellt Waterloo och Voulez - Vous, har ni glömt hur bra ABBA är så ta och ladda ner nåra små hits.

Andra bra låtar som nöts just nu :

Britney Spears  - Get naked

Jordin Sparks ft. Chris brown - No Air

Michael Jacksson - Smooth criminal

One Republic - Stop & stare

Amy Winehouse - Valerie


RSS 2.0