Våren är kommen

och det är jag förbannat glad över... synd bara att det verkligen inte går för mig att klara körkortet för det hade passat så himla bra just nu med ett körkort, dels för att jag har bilen själv tills på måndag och dels för att jag är spyless på att övningsköra det känns som att det är det enda jag har gjort iår. men snaaart (?)

Jag orkade inte gå på de två sista lektionerna idag, vet egentligen varför men det är jobbigt med alla som tycker synd om mig pga. mitt misslyckande ;P  Ahh vi får se hur lång väntetid det blir till nästa körlektion, säkert nån gång efter påsklovet. 

Egentligen borde man ju gå ut och sätta sig i solen eller gå på en promenad för vädret är ju det bästa idag, MEN jag orkar inte och sitter seriöst hellre inne , har ju ändå redan promenerat i morse :) 

Har tusen saker att få gjorda i svenskan men orken och inspirationen är inte på topp, jag ids ingenting.. jag skjuter upp allt och sen får jag hjärtstopp i stället så är det ju alltid, ändå gör man samma misstag om och om igen.

Jag undrar om Dessi klarade körkortet idag, hon som var så pessimistisk igår, det gjorde hon säkert :) 

Undra vad som hände med min förra blogg egentligen? jag hittar som inte tillbaka till den, kommer inte ihåg vad jag hetter heller så att , men nu har jag ju en ny som jag ska försöka skriva flitigt i, I will try..

På Måndag kommer mamma hem från sin fjälltur och det ska bli skönt, hoppas att allt går bra uppe i fjällen :) 

Nää nu ska jag nog göra nånting fltigt, kanske skriva en insändare i Svenskan eller ett referat vad vet jag  ? vi får helt enkelt se hur det går med det. 

Tills vidare ha en bra dag , jag återkommer :) puss puss 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0